top of page

LESSEN

Onze programma's zijn ontworpen om zowel fysieke als mentale weerbaarheid te ontwikkelen, ongeacht leeftijd. Ontdek ons diverse aanbod, variërend van Kids Defense tot intensieve lessen voor volwassenen zoals Krav Maga en Conditieboxen. Bij Body & Defense vinden mensen van alle leeftijden de juiste training om zichzelf te versterken, zelfvertrouwen op te bouwen en hun vaardigheden te verbeteren. Bekijk hieronder ons volledige lesaanbod voor zowel kinderen als volwassenen.

VOLWASSENEN

CONDITIE BOKSEN

(Kick) boksen is een enorm leuke sport en een super work -out. Toch is de drempel voor velen te hoog om een traditionele (kick) boksschool te bezoeken, maar niet bij ons!

FIGHTING FIT

Wanneer je het beste van beide werelden wilt. Je traint jouw fysiek en bent bezig met vechtsport-techniek. Doe ook mee en train in een groep gelijkgestemden met oog voor elkaar. 

KRAV MAGA

Body&Defense verzorgt kwalitatief hoogwaardige Krav Maga lessen. Krav Maga is een moderne, praktische en beproefde wijze van zelfverdediging en het is zorgvuldig toegesneden op de huidige agressie in de wereld.

PERSONAL TRAINING

Voor iedereen die persoonlijke doelen heeft op het gebied van weerbaarheid en deze in zijn eigen tempo wil behalen. Ook mogelijk voor iedereen die in de groep wilt instromen, maar eerst kennis wilt maken met de lesopbouw en de instructeur. 

KIDS

KIDS DEFENSE

Het door Body&Defense ontwikkelde Kids Defense is een training waarbij uw kind of tiener zowel mentaal als fysiek weerbaarder wordt gemaakt.

 

Bij de Kids Defense werken we aan zelfvertrouwen, groepsdynamiek en aan het voorkomen en/ of omgaan met bedreigende situaties.

TCS JUNIOR

TCS is een door Erwin Mulder, eigenaar van Body&Defense, ontwikkeld weerbaarheids-programma met een breed spectrum aan vaardigheden, technieken en methoden.

 

TCS gaat in op Combat, Conditioning, Coaching, Confidence, Control en kan daarom ingezet worden voor particuliere markt maar ook voor de zakelijk markt en scholen.

bottom of page